Scroll Top
E.P.Z

Bij E.P.Z genereren we al meer dan 45 jaar elektriciteit op een veilige en betrouwbare wijze. Ons team van ongeveer 400 directe en 300 indirecte collega’s draagt gezamenlijk bij aan de productie van zo’n 530 MegaWatt aan CO2-arme energie. Deze energie wordt opgewekt door ons wind- en zonnepark, samen met de enige kerncentrale in Nederland. Hiermee voorzien we in de volledige energiebehoefte van ruim 1,3 miljoen huishoudens op een volledig klimaatneutrale manier. Als de grootste elektriciteitsproducent van Zeeland spelen we een cruciale rol in het leveren van elektriciteit, een essentieel element in onze samenleving.

Over Elektriciteit

Elektriciteit moet voldoen aan belangrijke criteria, zoals veiligheid, schoonheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en betaalbaarheid. Met onze CO2-arme kernenergie, samen met wind- en zonne-energie, dragen we aanzienlijk bij aan het realiseren van deze doelstellingen. Onze focus op veiligheid is duidelijk zichtbaar in al onze handelingen, besluiten en overwegingen. Het streven naar voortdurende verbetering van prestaties en installaties is diepgeworteld in het werk van al onze toegewijde medewerkers.

Als een toonaangevende speler in de energieproductie in Zeeland zetten we ons in voor het handhaven van de hoogste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Onze inzet voor CO2-arme energie draagt niet alleen bij aan de huidige energiebehoeften, maar ook aan het vormgeven van een duurzame toekomst voor komende generaties.

Adres:
Zeedijk 32
4454 PM Borselle
Telefoon:
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters