Scroll Top
Ergo Indoorgolf Zeeland

Bij Indoorgolf Zeeland draait alles om plezier en vermaak, waar golfliefhebbers van alle niveaus hun hart kunnen ophalen. Onze ultramoderne golf simulatoren bieden toegang tot meer dan 100 verschillende golfbanen over de hele wereld. Of u nu een beginnende golfer bent of een doorgewinterde professional, bij ons kunt u ervaren hoe het is om op de prestigieuze PGA- en European Tour banen te spelen, allemaal binnen handbereik. En het beste van alles? Het weer is geen spelbreker; binnen geniet u van uw favoriete sport, ongeacht de weersomstandigheden.

Onze geavanceerde simulatoren nemen u mee op een wereldreis langs de meest uitdagende en schilderachtige golfbanen. Van het iconische Augusta National tot het adembenemende St. Andrews, elke baan wacht op uw swing. Ontdek de schoonheid van Pebble Beach of ervaar de spanning van het spelen op de exclusieve banen van St. Andrews.

Een verbeterende wonder

Indoorgolf Zeeland stelt u in staat uw golfvaardigheden te verbeteren, uw strategie te verfijnen en, belangrijker nog, te genieten van golf op het hoogste niveau, op een moment dat het u uitkomt. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden, ongeacht uw ervaringsniveau.

Dus, waar wacht u nog op? Kom naar Indoorgolf Zeeland en beleef de golfsport als nooit tevoren, in een ontspannen, overdekte omgeving. Word lid van onze groeiende gemeenschap van enthousiaste golfers en ontdek de wereld van golf binnen onze muren. Het plezier begint hier!

Nieuws gerelateerd aan Ergo Indoorgolf Zeeland

Openingstijden

maandag10:00 - 22:00
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 22:00
donderdag10:00 - 22:00
vrijdag10:00 - 22:00
zaterdag10:00 - 18:00
zondag10:00 - 18:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Mercuriusweg 26
4382 NV Vlissingen
Telefoon:
0118-236007
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters