Scroll Top
Faber Personeel

Wij vinden vakmanschap bijzonder en hebben er diep respect voor. Niet gek dus, dat we ons bedrijf hebben vernoemd naar het Latijnse woord voor ambachtsman. Wij zijn de organisatie waar jij als vakman- of vrouw terecht kan voor werk waar je je goed bij voelt. Waar waardering voor vakmanschap vanzelfsprekend is.

Jij staat bij ons centraal. Want als het goed gaat met de mens, gaat het beter in zijn vak. Daar zijn wij van overtuigd en dat merk je. Wij kennen al onze vakmensen persoonlijk, wij denken met je mee en helpen je waar nodig. Van administratieve zaken tot een handige muts voor op de bouwplaats. Wij zijn staan altijd voor je klaar.

Wij zorgen dat je weet wat je te doen staat en dat goed kunt doen. Bovendien maken we het je makkelijk: bij ons betaal jij jezelf wanneer je wilt en geef je geautomatiseerd je kilometers door. Om dit allemaal mogelijk te maken zijn we met een club van 75 enthousiaste medewerkers. We zitten verspreid over het hele land en steken graag onze handen uit de mouwen.

Faber is met ruim 2000 vakmensen aan het werk marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. We zijn uitgegroeid tot de absolute specialist en met onze ambitieuze doelstellingen blijft Faber groeien.

Nieuws gerelateerd aan Faber Personeel

Openingstijden

maandag8:30 - 17:30
dinsdag8:30 - 17:30
woensdag8:30 - 17:30
donderdag8:30 - 17:30
vrijdag8:30 - 17:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Bedrijfsweg 2B
4387 PD Vlissingen
Telefoon:
0118-745005
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters