Scroll Top
Flower World

Bent u op zoek naar een uniek en creatief bloemetje, iets wat u niet zomaar in een willekeurige winkel tegen zult komen? Zoek niet verder, want bij ons bent u aan het juiste adres!

Onze uitgebreide selectie omvat een breed scala aan mogelijkheden om uw wensen te vervullen. Of u nu een particulier, bedrijf of instelling bent, wij hebben voor iedereen iets bijzonders te bieden.

Wat wij bieden

Ten eerste, onze prachtige bloemendecoraties en relatiegeschenken zijn speciaal ontworpen om uw speciale momenten te verfraaien. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een bedrijfsevenement, wij zorgen voor de perfecte bloemenarrangementen.

Voor die moeilijke tijden bieden we ook rouwbloemwerk dat volledig is aangepast aan uw persoonlijke wensen. We begrijpen hoe belangrijk het is om op respectvolle wijze afscheid te nemen van dierbaren.

Gaat u binnenkort trouwen? Onze prachtige bruidsboeketten, corsages en autodecoraties voegen een vleugje schoonheid toe aan uw speciale dag. We zorgen ervoor dat uw bruiloftsflora perfect aansluit bij uw stijl en thema.

Naast bloemdecoraties bieden we ook zaalaankledingen in diverse thema’s. Of het nu een romantische sfeer of een vrolijke en kleurrijke ambiance betreft, wij toveren uw locatie om tot een droomsetting.

Daarnaast verzorgen we decoratie-aankledingen, zowel seizoensgebonden voor binnen als buiten, die u zowel kunt kopen als huren. Uw huis of tuin wordt een ware oase van schoonheid.

Ten slotte organiseren we boeiende workshops voor zowel bedrijven als particulieren. Ontdek de geheimen van bloemschikken en decoratie onder begeleiding van onze ervaren professionals.

Kortom, voor al uw bloem- en decoratiebehoeften bent u bij ons aan het juiste adres. We staan klaar om uw speciale momenten nog specialer te maken met onze creatieve flair en persoonlijke aandacht.

Nieuws gerelateerd aan Flower World

Openingstijden

maandag12:00 - 18:00
dinsdag9:00 - 18:00
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Badhuisstraat 18
4381 LS Vlissingen
Telefoon:
0118-441979
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters