Scroll Top
Fredsons
Fredsons

Laat je betoveren door de serene klanken van meeuwen, die zich vredig laten meevoeren door de zachte bries van de zee bij Fredsons, terwijl je je blik laat dwalen over de altijd intrigerende Westerschelde. Na een verkwikkende wandeling langs het strand of een lange dag zonnebaden, biedt deze buitengewone locatie de ideale gelegenheid om tot rust te komen en te ontspannen.

Laat je vermoeide voeten rusten en laat je neerzakken op ons sfeervolle terras, waar je kunt genieten van verfrissende ijsjes of simpelweg een smakelijk patatje met een heerlijke snack. Het is een oase waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van de rustgevende geluiden van de natuur en het schilderachtige uitzicht over de Westerschelde.

Onze Prachtige Omgeving

De meeuwen zweven gracieus door de lucht en vullen de omgeving met hun kenmerkende roep. Terwijl je ontspant op ons terras, kun je de zilte zeelucht inademen en de rustgevende golven van de Westerschelde gadeslaan, die zich schijnbaar oneindig uitstrekken tot aan de horizon.

Of je nu geniet van een ijsje dat smelt op je tong of een hartige snack die je honger stilt, ons terras biedt de perfecte plek om te genieten van een heerlijke culinaire traktatie. Hier kun je de pure magie van de kust ervaren, waar de elementen samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Dus ontspan, laat alle stress van je afglijden en geniet van de serene pracht van de Westerschelde, de meeuwen en ons gastvrije terras.

Nieuws gerelateerd aan Fredsons

Openingstijden

maandag10:00 - 21:00
dinsdag10:00 - 21:00
woensdag10:00 - 21:00
donderdag10:00 - 21:00
vrijdag10:00 - 21:00
zaterdag10:00 - 21:00
zondag10:00 - 21:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Boulevard Bankert 582
4382 AC Vlissingen
Telefoon:
0118-410031
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters