Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Frituur Keizersbolwerk

Frituur Keizersbolwerk, gelegen in het hart van de stad, is een geliefde plek waar smaken samenkomen en vrienden en familie zich verzamelen voor een heerlijke maaltijd. Deze sfeervolle frituur biedt meer dan alleen frituursnacks; het is een culinaire ervaring die zowel locals als toeristen aantrekt.

De Menuvariatie

Onze menukaart bij Frituur Keizersbolwerk is een ware traktatie voor de smaakpapillen. Van knapperige frietjes tot malse snacks en zelfs gezonde opties, we hebben voor ieder wat wils. We begrijpen dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft, en daarom bieden we vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Onze chef-koks bereiden elk gerecht met zorg en aandacht voor kwaliteit, waardoor elke hap een genot is.

De Gezellige Atmosfeer

Wat Frituur Keizersbolwerk uniek maakt, is niet alleen het eten, maar ook de warme en gastvrije sfeer. Het restaurant is smaakvol ingericht, met comfortabele zitplaatsen en een vriendelijke bediening. Of je nu alleen bent of met een groep, je zult je meteen thuis voelen bij ons. De geur van versgebakken frietjes en snacks vult de lucht, waardoor een uitnodigende en gezellige ambiance ontstaat.

Onze Toewijding aan Kwaliteit

Bij Frituur Keizersbolwerk streven we voortdurend naar excellentie in alles wat we doen. Onze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd, en we gebruiken alleen de beste oliën om onze gerechten te bereiden. We hechten veel waarde aan hygiëne en netheid, zodat je met een gerust hart van je maaltijd kunt genieten.

Kortom, Frituur Keizersbolwerk is niet zomaar een frituur, maar een bestemming waar lekker eten, gezelligheid en kwaliteit samenkomen. Of je nu langskomt voor een snelle hap of een ontspannen avond met vrienden, we heten je van harte welkom om de heerlijke smaken en de warme sfeer te ervaren die onze frituur te bieden heeft. Kom en ontdek het zelf!

Nieuws gerelateerd aan Frituur Keizersbolwerk

Openingstijden

maandag12:00 - 20:00
dinsdag12:00 - 20:00
woensdag12:00 - 20:00
donderdag12:00 - 20:00
vrijdag12:00 - 20:00
zaterdag12:00 - 20:00
zondag12:00 - 20:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Boulevard de Ruyter 2
4381 KA Vlissingen
Telefoon:
06-41464565
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters