Scroll Top
Gall & Gall

Wij zijn opgericht in het jaar 1884, heeft zich in de loop der tijd gevestigd als dé toonaangevende drankenspeciaalzaak van Nederland. Met meer dan 550 fysieke vestigingen en een uitgebreide webshop zijn we altijd binnen handbereik, klaar om jouw drankbehoeften te vervullen.

Iedere winkel van ons heeft zijn eigen karakter en uniciteit. Dit komt voort uit de medewerkers, de lokale gemeenschap en de specifieke wensen van onze klanten. Het assortiment van elke winkel kan variëren, afgestemd op de specifieke behoeften van de buurt.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerde liefhebbers van drank, die hun kennis graag delen en de klanten met enthousiasme van dienst zijn. Elk teamlid heeft zijn of haar eigen voorkeur voor verschillende dranksoorten, waardoor we een breed scala aan expertise bieden. Stap gerust eens binnen in een van onze vestigingen en laat je inspireren door dit bevlogen team.

Al bijna 140 jaar

Met bijna 140 jaar ervaring zijn wij een begrip geworden in de wereld van gedistilleerde dranken, wijn en bier. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte fles voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een speciale viering, een gezellige avond met vrienden of gewoon een moment van ontspanning.

Of je nu een doorgewinterde connaisseur bent of gewoon op zoek bent naar een goed advies, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Onze passie voor dranken en onze toewijding aan klanttevredenheid maken ons tot dé bestemming voor liefhebbers van kwaliteitsdranken in Nederland.

Nieuws gerelateerd aan Gall & Gall

Openingstijden

maandag13:00 - 18:00
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdag10:00 - 18:00
vrijdag10:00 - 21:00
zaterdag10:00 - 18:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Aagje Dekenstraat 16
4381 RZ Vlissingen
Telefoon:
0118-440214
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters