Scroll Top
Garage Alexander
Garage Alexander

Bij Garage Alexander streven we ernaar om uw auto-onderhoud en -reparaties moeiteloos en betrouwbaar te maken. Onze ervaren technici, gecombineerd met moderne faciliteiten, staan garant voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Onze Diensten: Uw Auto in Goede Handen

Bij Garage Alexander begrijpen we dat uw auto meer is dan alleen een voertuig. Het is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse leven. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, waaronder periodiek onderhoud, reparaties, APK-keuringen en diagnose van elektronische systemen. Of het nu gaat om een eenvoudige olieverversing of complexe motorreparatie, wij hebben de expertise om het werk met precisie en zorg uit te voeren.

Moderne Technologie, Ouderwetse Service

Bij Garage Alexander omarmen we moderne technologieën om ervoor te zorgen dat uw auto altijd in topconditie is. Onze state-of-the-art apparatuur stelt ons in staat om snel en nauwkeurig problemen te diagnosticeren, terwijl onze toegewijde medewerkers zorgen voor een persoonlijke en vriendelijke service. Wij geloven in het bieden van hoogwaardige diensten met een glimlach.

Betaalbaarheid zonder Compromissen

Bij Garage Alexander geloven we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Onze redelijke tarieven en transparante prijsstructuur zorgen ervoor dat u kunt genieten van hoogwaardige autoreparaties zonder uw budget te overschrijden. Wij streven ernaar om betaalbaarheid te combineren met uitmuntendheid, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

Kortom, bij Garage Alexander staat uw tevredenheid centraal. Van routineonderhoud tot onverwachte reparaties, wij staan klaar om u en uw auto de beste zorg te bieden. Vertrouw op ons vakmanschap en laat uw auto stralen op de weg.

Nieuws gerelateerd aan Garage Alexander

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Distributieweg 3
4387 PL Vlissingen
Telefoon:
0118-465262
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters