Scroll Top
Garage Colijn
Garage Colijn

Garage Colijn is een vooraanstaande autogarage in Zeeland, centraal gelegen aan de Industrieweg 17 te Vlissingen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor klanten uit de regio. Onze reputatie als een van de beste garages in de omgeving is gebouwd op meer dan 20 jaar ervaring, waarin we uitgebreide kennis en expertise hebben opgedaan met betrekking tot diverse automerken.

Ons toegewijde team van ervaren monteurs staat klaar om hoogwaardige service te bieden aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties, APK-keuringen of complexere technische vraagstukken, bij Garage Colijn kunt u rekenen op vakmanschap en betrouwbaarheid. Wij streven ernaar om elke klant met een tevreden gevoel de weg op te laten gaan.

Onze Klantenservice

Naast onze technische bekwaamheid hechten wij veel waarde aan klantenservice. Bij Garage Colijn wordt u persoonlijk en professioneel behandeld, en wij nemen de tijd om naar uw wensen en zorgen te luisteren. Transparantie en eerlijkheid zijn kernwaarden die we hoog in het vaandel dragen, zodat u altijd op de hoogte bent van de werkzaamheden en kosten.

Kom langs bij Garage Colijn voor betrouwbare auto-onderhoudsdiensten en een klantgerichte benadering die verder gaat dan uw verwachtingen. Ontdek waarom wij de voorkeurskeuze zijn voor autoreparatie en -onderhoud in Zeeland.

Nieuws gerelateerd aan Garage Colijn

Openingstijden

maandag9:00 - 17:30
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 15:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Industrieweg 17
4382 NA Vlissingen
Telefoon:
0118-472598
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters