Scroll Top
Gastrobar de Timmerfabriek | Kloeg Collection

In het nieuwe Scheldekwartier vindt u Gastrobar de Timmerfabriek, dé nieuwe culinaire hotspot van Vlissingen. U bent van harte welkom voor een culinaire lunch, diner of cocktail aan de bar – ook als u niet in het hotel overnacht.

Eerlijke streekproducten
Speciaal voor u hebben wij een bijzondere en gevarieerde menukaart samengesteld. Laat u culinair verleiden en geniet van eerlijke producten en pure smaken. Wij werken met de beste ingrediënten en lokale Zeeuwse producten. En dat proef je!

Lunch
Voor de lunch kunt u bij ons terecht voor rijkelijk belegde open sandwiches, maar ook voor een meergangen lunch. Ieder gerecht is met zorg en passie bereid in onze open keuken. Dit is dan ook wel te zien wanneer het gerecht op uw bord ligt. Ook tijdens de lunch verwennen we u graag met een goed glas bijpassende wijn. Het is altijd ergens wine ‘o clock!

Diner
Op ons à la carte menu vindt u verschillende appetizers en voor- hoofd- en nagerechten met vis, vlees of groenten in de hoofdrol. Wij verrassen u graag met bijzondere bereidingen en smaakcombinaties. Ook aan de kleine levensgenieters is gedacht met verschillende kindergerechten. Zo kunt u met het hele gezelschap genieten van een bijzondere avond uit.

Cocktailbar
In onze bar bent u van harte welkom om te genieten van heerlijke cocktails, spirits en appetizers. Naast de klassiekers kunt u kiezen uit onze eigen favorieten, of laat u verrassen door een creatie van onze bartenders.

Nieuws gerelateerd aan Gastrobar de Timmerfabriek

Openingstijden

maandag0:30 - 23:00
dinsdag12:30 - 23:00
woensdag12:30 - 23:00
donderdag12:30 - 23:00
vrijdag12:30 - 23:00
zaterdag12:30 - 23:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Albionkade 301
4381 KZ Vlissingen
Telefoon:

+31 (0)118 246700

Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters