Scroll Top
House of Gerry Weber

Met maar liefst 42 vestigingen verspreid over het Nederlandse landschap, heeft House of Gerry Weber een onbetwiste reputatie opgebouwd als een vaste waarde in het straatbeeld van ons land. De 42 filialen van ons belichamen de essentie van topkwaliteit, ongeëvenaarde service en een onwrikbare toewijding aan de klant. Ze zijn een baken van stijl en elegantie in de modewereld.

Naast de toegewijde House of Gerry Weber Flagship Stores, zijn er overal in Nederland talloze modezaken en verkooppunten waar ook de gewaardeerde kleding van ons te verkrijgen is. U zult ongetwijfeld een van deze verleidelijke plekken in uw nabijheid vinden. De grenzeloze mogelijkheden om de collectie van Gerry Weber te ontdekken zijn slechts een steenworp bij u vandaan.

De winkel

Onze deuren staan wijd open om u te verwelkomen in de warme, gastvrije sfeer van House of Gerry Weber. Stap binnen en laat u onderdompelen in de wereld van verfijnde mode, waar vakmanschap en aandacht voor detail de boventoon voeren. Ons deskundige personeel staat klaar om u te begeleiden bij uw winkelervaring en uw wensen te vervullen.

Wij zijn meer dan slechts een winkel – het is een bestemming waar uw modeverlangens werkelijkheid worden. Kom langs en geniet van de ongeëvenaarde ervaring die alleen wij u kunnen bieden. We hopen u binnenkort te mogen begroeten en samen met u de wereld van tijdloze elegantie en stijl te ontdekken.

Nieuws gerelateerd aan House of Gerry Weber

Openingstijden

maandag13:00 - 17:30
dinsdag10:00 - 17:30
woensdag10:00 - 17:30
donderdag10:00 - 17:30
vrijdag10:00 - 17:30
zaterdag10:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Walstraat 199
4381 GR Vlissingen
Telefoon:
0118-435036
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters