Scroll Top
GLB Shipping BV

GLB-Shipping BV werd in 2007 opgericht door Gerlé Blaak, voorheen de kapitein-eigenaar van het vrachtschip “mv Sardijn”. Dit schip werd verkocht en vaart nu onder de nieuwe naam “mv Passaat”. Het hoofdkantoor van GLB-Shipping is gevestigd in Vlissingen. Als Zeevaart Rederij bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan kapitein-eigenaren en kleine rederijen. Bovendien zijn we begonnen met een ambitieus nieuwbouwprogramma om onze eigen vloot uit te breiden en te vernieuwen.

Onze toewijding aan de maritieme sector blijft groeien, en we staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of ondersteuning. Onze contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina.

Onze Reputatie

GLB-Shipping BV heeft in de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd in de scheepvaartindustrie. We zijn trots op onze geschiedenis en kijken uit naar de toekomst, waarin we onze vloot verder zullen uitbreiden en blijven streven naar uitmuntendheid in onze dienstverlening. We zijn gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige maritieme oplossingen en blijven ons inzetten voor het succes van onze klanten. Samen met onze toegewijde medewerkers blijven we bouwen aan een sterke en duurzame toekomst voor GLB-Shipping BV.

Nieuws gerelateerd aan GLB Shipping BV

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Stroomweg 16
4382 WX Vlissingen
Telefoon:
0118-472222
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters