Scroll Top
GoldFinger Vlissingen
Goldfinger Vlissingen

Bij GoldFinger Vlissingen realiseren we ons dat je kapsel een essentieel onderdeel is van je identiteit. Om die reden nemen we de tijd om naar je wensen te luisteren en gezamenlijk te bespreken welke uitstraling het beste bij jou past. Of je nu verlangt naar een trendy knipbeurt, een verfrissende kleurverandering of een professionele styling voor een bijzondere gelegenheid, bij ons ben je in goede handen. Onze experts beschikken over de kennis en ervaring om jou te laten stralen.

U staat centraal

In onze salon staat persoonlijke aandacht centraal. We geloven dat elk individu uniek is en daarom verdient jouw haar een behandeling op maat. Tijdens een consultatie verkennen we samen de mogelijkheden en geven we advies op basis van jouw haartype, gezichtsvorm en persoonlijke stijlvoorkeuren.

Of je nu gaat voor een gedurfde nieuwe look, een subtiele verandering of een klassieke stijl, ons team van professionele kappers staat voor je klaar. We streven ernaar om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Bij GoldFinger gaat het niet alleen om het knippen en stylen van haar; het gaat erom dat jij met zelfvertrouwen de deur uitstapt, tevreden met je nieuwe uitstraling. Ontdek de ultieme haarervaring bij GoldFinger en geef je identiteit de perfecte expressie.

Nieuws gerelateerd aan Goldfinger Vlissingen

Openingstijden

maandag10:00 - 18:00
dinsdag10:00 - 18:00
woensdag10:00 - 18:00
donderdag10:00 - 18:00
vrijdag10:00 - 21:00
zaterdag10:00 - 18:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Lange Zelke 89
4381 EX Vlissingen
Telefoon:
06-23251076
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters