Scroll Top
Grand Cafe Next

Welkom bij het trendy en verleidelijke Grand Café van Zeeland, waar we je uitnodigen om volop te leven, te lachen en te genieten! Of je nu binnen of buiten zit, je hebt altijd een prachtig uitzicht op de zee terwijl je geniet van onze verrukkelijke dranken, smakelijke gerechten en onze liefde voor de betoverende Oosterse keuken.

Sushi

Bij NEXT is het altijd tijd voor sushi! Onze toegewijde chef-koks bereiden de meest verse en smaakvolle sushi gerechten die je smaakpapillen zullen betoveren. Of je nu een liefhebber bent van sashimi, nigiri, of maki, bij ons ben je altijd aan het juiste adres voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

En dankzij de overvloedige zonuren die Zeeland te bieden heeft, kun je het hele jaar door genieten van ontspannende terrasmomenten op onze diverse terrassen, compleet met gezellige tafelhaarden. Zowel in de lente, zomer, herfst als winter is er altijd een grote kans op een warm en aangenaam moment in de buitenlucht. Op zondag kun je bovendien genieten van live muziek, waardoor je ervaring bij NEXT nog specialer wordt.

Bij ons geloven we in “Always Be Next,” wat betekent dat we er altijd naar streven om de volgende stap te zetten in het leveren van uitstekende service, heerlijk eten en een onvergetelijke sfeer. Dus kom langs en laat je verwennen in ons Grand Café, waar we staan te popelen om je te verwelkomen en je te laten genieten van een ongeëvenaarde culinaire reis vol smaak, stijl en plezier. Live, Laugh & Enjoy!

Nieuws gerelateerd aan Grand Cafe Next

Openingstijden

maandag10:00 - 1:00
dinsdag10:00 - 1:00
woensdag10:00 - 1:00
donderdag10:00 - 1:00
vrijdag10:00 - 1:00
zaterdag10:00 - 1:00
zondag10:00 - 1:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Boulevard Bankert 280
4382 AC Vlissingen
Telefoon:
0118-419346
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters