Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Grieks Restaurant Rhodos

Bent u op zoek naar een authentieke en smaakvolle Griekse eetervaring in het hart van de stad? Zoek dan niet verder dan Grieks Restaurant Rhodos. Onze gezellige eetgelegenheid biedt u de mogelijkheid om te genieten van de rijke culinaire tradities van Griekenland in een ontspannen en gastvrije sfeer.

Een Smaakvol Avontuur

Bij Grieks Restaurant Rhodos streven we ernaar om u mee te nemen op een culinair avontuur dat doordrenkt is met de heerlijke smaken van Griekenland. Onze getalenteerde koks bereiden elk gerecht met zorg en aandacht voor detail, met behulp van de beste ingrediënten om u de authentieke smaak van Griekse gerechten te bieden. Van sappige gyros tot verrukkelijke moussaka en knapperige souvlaki, we hebben een gevarieerd menu om aan al uw Griekse culinaire verlangens te voldoen.

Een Warme en Gastvrije Sfeer

Bij Rhodos geloven we in de kracht van gastvrijheid. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te begroeten en u te helpen met uw bestelling. Of u nu kiest voor een romantisch diner voor twee of een gezellige bijeenkomst met vrienden en familie, ons restaurant is de ideale plek. We bieden ook een uitgebreide selectie van Griekse wijnen en andere dranken om uw maaltijd compleet te maken.

Wij verwelkomen u graag bij Grieks Restaurant Rhodos voor een onvergetelijke Griekse eetervaring. Laat ons uw zintuigen verwennen met heerlijke gerechten en warme gastvrijheid. Kom langs en ontdek de smaken van Griekenland, recht hier bij ons in Vlissingen. Reserveer vandaag nog uw tafel en dompel uzelf onder in de Griekse culinaire cultuur.

Nieuws gerelateerd aan Grieks Restaurant Rhodos

Openingstijden

maandag12:00 - 0:00
dinsdag12:00 - 0:00
woensdag12:00 - 0:00
donderdag12:00 - 0:00
vrijdag12:00 - 0:00
zaterdag12:00 - 0:00
zondag12:00 - 0:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 12
4381 EE Vlissingen
Telefoon:
0118-231125
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters