Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Haarzaak

Bellamypark 13 blijft door de jaren heen een favoriet bij zakenvrouwen. Ingrid Leeftink, de eigenaresse van het pand, en Marleen Vaders, de huurster van de benedenverdieping, zijn tot de conclusie gekomen dat dit de ideale locatie is. Marleen Vaders opent aanstaande donderdag haar kapperswinkel, genaamd HaarZaak. “Als je naar de rijke geschiedenis van dit pand kijkt, dan is er alle vertrouwen dat de kapperszaak een groot succes zal worden,” zegt Leeftink.

Geschiedenis van Bellamypark 13

Het historische Bellamypark 13 heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op zakenvrouwen vanwege de uitstekende ligging en de charme van het gebouw. De prachtige architectuur en de levendige geschiedenis van het pand zijn elementen die ongetwijfeld bijdragen aan het succes van elke onderneming die zich hier vestigt.

Het pand heeft de tand des tijds doorstaan en heeft altijd een speciale plaats ingenomen in het hart van de zakelijke gemeenschap. De overvloedige ruimte en de historische ambiance bieden een unieke sfeer die klanten aantrekt en zakenvrouwen inspireert. Kortom, Bellamypark 13 is een plek waar zakenvrouwen gedijen en waar nieuwe ondernemingen zoals HaarZaak ongetwijfeld een glansrijke toekomst tegemoet gaan.

Nieuws gerelateerd aan Haarzaak

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Bellamypark 13
4381 CG Vlissingen
Telefoon:
0118-415365
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters