Scroll Top
Hakvoort Professional

Ons team van ervaren professionals staat klaar om een keuken te creëren waar efficiëntie, hygiëne en duurzaamheid naadloos samengaan. Wij zijn toegewijd om uw wensen te begrijpen en deze te verrijken met onze uitgebreide expertise, zodat we samen kunnen werken aan het verwezenlijken van een keuken die uw verwachtingen overtreft. Of u nu op zoek bent naar de complete realisatie van een grootkeuken of de aanschaf van afzonderlijke apparaten, wij bieden zowel online als offline de beste begeleiding. Met meer dan 50 jaar aan ervaring kunt u vertrouwen op onze diepgaande kennis en vaardigheden.

Keuzes

Wij begrijpen dat een keuken het kloppend hart van uw bedrijf is en streven ernaar om deze ruimte optimaal te benutten. Onze focus ligt op efficiënte indelingen en hoogwaardige apparatuur die voldoen aan de strengste hygiënenormen. Daarnaast hebben we een sterke toewijding aan duurzaamheid, waarbij we streven naar milieuvriendelijke oplossingen zonder in te leveren op prestaties.

Of u nu een restauranthouder bent die een nieuwe grootkeuken nodig heeft of een thuiskok die op zoek is naar de nieuwste keukenapparatuur, wij bieden advies op maat en hoogwaardige producten die aan uw behoeften voldoen. Samen met ons team kunt u vertrouwen op de realisatie van een keuken die al uw verwachtingen overtreft, en die zelfs beter is dan u ooit had kunnen bedenken.

Nieuws gerelateerd aan Hakvoort Professional

Openingstijden

maandag8:00 - 17:00
dinsdag8:00 - 17:00
woensdag8:00 - 17:00
donderdag8:00 - 17:00
vrijdag7:30 - 16:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Bedrijfsweg 9
4387 PD Vlissingen
Telefoon:
0118-493222
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters