Scroll Top
Handyman Vlissingen

Bij Handyman Vlissingen staan onze toegewijde medewerkers te popelen om je te assisteren bij het vinden van het perfecte onderdeel of accessoire. Dankzij hun uitgebreide ervaring zijn ze uitstekend toegerust om je van dienst te zijn.

Bij Handyman Vlissingen begrijpen we dat huishoudelijke (technische) problemen soms voor uitdagingen kunnen zorgen. Maak je geen zorgen, want we staan voor je klaar! Als je een probleem tegenkomt waar je zelf niet uitkomt, nodigen we je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide onderdelenwinkel in Vlissingen. Onze medewerkers staan klaar om je te assisteren.

Mocht het gewenste artikel toevallig niet direct beschikbaar zijn in onze winkel, dan hoef je je geen zorgen te maken. We hebben goede relaties met betrouwbare leveranciers en kunnen het gewenste product snel voor je bestellen.

Dus, aarzel niet om bij Handyman Vlissingen langs te komen wanneer je hulp nodig hebt. Ons team staat voor je klaar met deskundig advies en uitstekende service. We kijken ernaar uit je binnenkort te mogen begroeten bij onze vestiging. Tot snel bij Handyman!

Nieuws gerelateerd aan Handyman Vlissingen

Openingstijden

maandag13:00 - 17:30
dinsdag9:30 - 17:30
woensdag9:30 - 17:30
donderdag9:30 - 17:30
vrijdag9:30 - 17:30
zaterdag9:30 - 17:30
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 156
4381 GT Vlissingen
Telefoon:
0118-417772
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters