Scroll Top
Hans Anders

Ben je op zoek naar een kwalitatieve opticien of deskundige audicien in het pittoreske Vlissingen? Zoek niet verder, want Hans Anders verwelkomt je graag in hun diverse vestigingen, waar je kunt rekenen op een uitgebreid assortiment en professioneel advies. Met Hans Anders ben je verzekerd van hoogwaardige oog- en gehoorzorg in de regio.

In elke van de winkels kun je een grondige oogmeting ondergaan, waarbij jouw zicht nauwkeurig wordt geanalyseerd. Het resultaat? Een gedegen advies om jouw perfecte bril te vinden. Of je nu op zoek bent naar een hippe nieuwe stijl of een klassiek montuur, het team staat paraat om je te begeleiden in jouw keuze.

Contactlenzen

Naast brillen biedt Hans Anders ook een ruim aanbod aan contactlenzen, zodat je kunt genieten van scherp zicht zonder een bril te dragen. Als gehoorbescherming of een hoortoestel meer in lijn ligt met jouw behoeften, dan zit je bij Hans Anders eveneens aan het juiste adres. De specialisten in de Vlissingen vestigingen helpen je met plezier bij het vinden van de meest geschikte oplossing.

Je kunt eenvoudig binnenwandelen in een van de winkels, maar voor extra gemak kun je ook online een afspraak plannen. Bij Hans Anders staat klanttevredenheid centraal, en met hun brede scala aan diensten in Vlissingen, zorgen ze ervoor dat jouw zicht en gehoor in goede handen zijn. Kom langs of boek nu online voor een zorgeloze ervaring bij Hans Anders in Vlissingen.

Nieuws gerelateerd aan Hans Anders

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag9:00 - 17:30
woensdag9:00 - 17:30
donderdag9:00 - 17:30
vrijdag9:00 - 17:30
zaterdag9:00 - 17:30
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Walstraat 70
4381 GE Vlissingen
Telefoon:
0800-0075
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters