Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Hengelspeciaalzaak

Al 25 jaar lang is Hengelsport Janpeter in Vlissingen een gevestigde naam voor enthousiaste sportvissers. De winkel, gelegen aan de Coosje Buskenstraat, bedient sinds enkele jaren met toewijding en expertise vissers van allerlei categorieën, met speciale aandacht voor de spannende wereld van de zeevisserij, direct aan de majestueuze Westerschelde.

Bij Hengelsport Janpeter draait alles om passie voor de hengelsport. Al een kwart eeuw lang is deze winkel een onmisbare schakel in de visgemeenschap van Vlissingen en ver daarbuiten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten de medewerkers van Janpeter als geen ander hoe ze de behoeften van iedere sportvisser kunnen vervullen.

Een nieuwe plek

De nieuwe winkel aan de Coosje Buskenstraat heeft het assortiment verder uitgebreid en verfijnd, waardoor het nu een uitgebreid scala aan hengelsportartikelen biedt. Of je nu een doorgewinterde zeevisser bent, graag aan de waterkant zit voor karper of witvis, of zelfs in de weer bent met vliegvissen, Hengelsport Janpeter heeft alles wat je nodig hebt. De winkel fungeert als een ware schatkist voor degenen die hun geluk beproeven in de fascinerende wereld van de hengelsport.

De nabijheid van de Westerschelde geeft de winkel een unieke positie. De zeevisserij is hier geen hobby, maar een manier van leven. Hengelsport Janpeter begrijpt dit als geen ander en voorziet vissers van hoogwaardige uitrusting, advies op maat en verhalen van de waterkant. Hun toewijding aan de sport en de gemeenschap is wat hen al 25 jaar lang tot het vertrouwde adres voor sportvissers in Vlissingen en ver daarbuiten maakt. Bij Hengelsport Janpeter ben je niet zomaar een klant; je bent een lid van de visfamilie die ze met open armen verwelkomen en ondersteunen bij je visavonturen.

Nieuws gerelateerd aan Hengelspeciaalzaak

Openingstijden

maandag13:00 - 18:00
dinsdag9:00 - 18:00
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Coosje Buskenstraat 200
4381 LW Vlissingen
Telefoon:
0118-418313
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters