Scroll Top
Hennes & Mauritz

Wat Hennes & Mauritz werkelijk onderscheidt, is hun ongeëvenaarde vermogen om hoogwaardige kleding aan te bieden tegen zeer toegankelijke prijzen, zonder enige concessie te doen aan zowel stijl als duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends of tijdloze klassiekers, H&M heeft een uitgebreide collectie die voor ieder wat wils biedt.

In een wereld waar duurzaamheid en betaalbaarheid steeds belangrijker worden, blijft H&M een vooraanstaande kracht in de modewereld. Met een rijke geschiedenis, een scherp gevoel voor stijl en een onwankelbare toewijding aan duurzaamheid, is H&M de winkelketen die voortdurend blijft innoveren en mensen blijft inspireren. Bezoek een van de vele H&M-winkels bij u in de buurt en ontdek zelf waarom miljoenen mensen over de hele wereld zowel van hun stijl als hun waarden houden.

Onze focus

De focus van H&M op betaalbare prijzen heeft hen tot een ware modeautoriteit gemaakt. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze niet alleen trendy en stijlvolle kleding kunnen vinden, maar dat deze kleding ook voldoet aan hoge normen op het gebied van duurzaamheid. H&M is een pionier op het gebied van milieuvriendelijke mode-initiatieven en werkt voortdurend aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk.

Kortom, Hennes & Mauritz is de ultieme bestemming voor degenen die waarde hechten aan kwaliteit, stijl en duurzaamheid, en dit alles kunnen vinden tegen prijzen die vriendelijk zijn voor de portemonnee. Hun voortdurende evolutie en toewijding aan positieve verandering maken H&M een wereldwijde favoriet voor iedereen die op zoek is naar mode met een geweten.

Nieuws gerelateerd aan Hennis & Mauritz

Openingstijden

maandag12:00 - 17:30
dinsdag9:30 - 17:30
woensdag9:30 - 17:30
donderdag9:30 - 17:30
vrijdag9:30 - 21:00
zaterdag9:30 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Walstraat 108
4381 GS Vlissingen
Telefoon:
0900-1988
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters