Scroll Top
Het Arsenaal

Voor een leuk dagje weg met de kinderen, een familie-uitje of kinderfeestje in Zeeland biedt Het Arsenaal in Vlissingen het grootste piratenpark van Nederland. En niet alleen voor kinderen, in dit zeeroversnest is er voor jong en oud van alles te beleven!

Ontdek bij Het Arsenaal hoe het leven eraan toe ging in de tijd van de piraten. Laat je voorbereiden op het échte piratenleven. Lukt het jou om te enteren? Een kanon af te vuren? Of te schieten? Doorsta de piratentest en ga als piraat op avontuur.
In het piratenhol, waar het woeste piratenleven met een vleugje humor wordt uitgebeeld, vind je feestvierende skeletten, Harrie de Haak, zeelieden zonder manieren en ervaar je wat ‘zeebenen’ zijn. Het echte werk begint zodra je aan boord stapt van de scheepssimulator. Hier ervaar je een bloedstollende zeeslag. Durf jij het aan? Kom dan nu naar Het Arsenaal.

Leerzaam

In het leerzame attractiepark is tevens een uitgebreide collectie Noordzeevissen in schitterende aquaria te bewonderen. Sta oog in oog met een echte haai. Aai zelfs de roggen en haaien en ga op avontuur in onze onderwaterwereld en tropische zaal met maar liefst vier grote aquaria. Ontelbare felgekleurde tropische vissen zwemmen hier in een natuurgetrouwe omgeving rond. Geef je handen een speciale behandeling in onze Garra Rufa bak, deze visjes poetsen je handen schoon! Regelmatig worden er ook rondleidingen en voederdemonstraties gegeven.

Nieuws gerelateerd aan Het Arsenaal
30 sep: Op bezoek bij Het Arsenaal

Duik je met ons mee in de onderwaterwereld van Het Arsenaal, Piratenpark & Zeeaquarium? Wij liepen een dagje mee met Jan van der Veen, bioloog van Het Arsenaal in Vlissingen. Wat een passie voor het vak heeft deze man! En wist jij bijvoorbeeld dat er diverse kweekprojecten zijn samen met Sealife Scheveningen en Diergaarde Blijdorp / Rotterdam Zoo om op deze manier elkaars collecties aan te vullen?

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Arsenaalplein 7
4381 BL Vlissingen
Telefoon:
0118-415400
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters