Scroll Top
Hockey

Hockeyclub Walcheren (HC Walcheren) is een bruisende vereniging met een indrukwekkend ledenbestand van ongeveer 600 enthousiaste individuen, verdeeld over meer dan 35 verschillende teams. Deze vereniging heeft haar thuisbasis op het schitterende Sportpark Vrijburg, dat zich bevindt op de gemeentegrens van Vlissingen en Middelburg. Hier heeft HC Walcheren de eer om maar liefst drie hockeyvelden te bespelen, waardoor er volop gelegenheid is voor sport en spel.

Of je nu een fanatieke hockeyliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige dag uit, HC Walcheren heet je van harte welkom op Sportpark Vrijburg. Hier kun je genieten van talloze spannende wedstrijden, zelfs een fluitsignaal laten horen als scheidsrechter, of deelnemen aan het spel op het veld. In het clubhuis vind je bovendien een ruim assortiment aan heerlijke etenswaren en verfrissende drankjes, waardoor je jouw dag helemaal compleet kunt maken.

Geschiedenis

De geschiedenis van HC Walcheren is rijk en divers. De officiële oprichtingsdatum van de club is terug te voeren tot 2 oktober 1910, hoewel de club pas op 1 juli 2011 ontstond na een fusie. Jaar na jaar bundelen de toegewijde leden en vrijwilligers hun krachten om van elk seizoen een sportief, gezellig en prachtig hockeyseizoen te maken. Samen vormen ze de kern van deze bloeiende en dynamische vereniging, die trots is op haar lange geschiedenis en een veelbelovende toekomst voor de boeg heeft.

Nieuws gerelateerd aan Hockey
Adres:
Sportweg 10
4387 PM Vlissingen
Telefoon:
0118-478255
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters