Scroll Top
Hotel Bed by the Sea
Hotel Bed by the Sea

In het hart van het schilderachtige Vlissingen vindt u een charmant en het knussen hotel Bed by the Sea. perfect bij uw verwachtingen voor een ontspannen verblijf. Dit prachtige kleine toevluchtsoord biedt keurige kamers en een warm welkom dat u zal omarmen als u op tijd aankomt. Voor degenen die later inchecken, hebben we een handige oplossing waardoor u zonder enige moeite toegang krijgt tot uw kamer door simpelweg de eerder verstrekte code in te voeren.

Kenmerken

Een van de meest opvallende kenmerken van hotel Bed by the Sea is de nabijheid van het adembenemende strand, dat op slechts vijf minuten lopen ligt van de voordeur. Hier begint uw reis naar een prachtige wandeling langs de kust, waar u kunt genieten van de frisse zeelucht en de ruisende golven van de Noordzee. Dit stelt u in staat om optimaal te profiteren van de natuurlijke schoonheid die Vlissingen te bieden heeft.

Voordelen

Een ander groot voordeel van hotel Bed By the Sea is dat we gratis parkeergelegenheid bieden, waarvoor u parkeerkaarten kunt verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat uw voertuig veilig en handig geparkeerd staat tijdens uw verblijf, zodat u zich volledig kunt concentreren op het verkennen van de omgeving en het ervaren van de gastvrijheid van Vlissingen.

Kortom, ons kleine hotel in Vlissingen biedt de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een avontuurlijke vakantie aan zee of gewoon een vredige ontsnapping uit het dagelijks leven, wij verwelkomen u graag in ons hotel, waar u kunt genieten van comfortabele kamers, een warme ontvangst en de schoonheid van de kust van Zeeland.

Nieuws gerelateerd aan Hotel Bed by the Sea

Openingstijden

maandag8:00 - 22:00
dinsdag8:00 - 22:00
woensdag8:00 - 22:00
donderdag8:00 - 22:00
vrijdag8:00 - 22:00
zaterdag8:00 - 22:00
zondag8:00 - 22:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Spuistraat 59
4381 HP Vlissingen
Telefoon:
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters