Scroll Top
Hotel Brasserie De Leugenaar

Hotel Brasserie De Leugenaar is gunstig gelegen aan de prachtige, uitgestrekte zeeboulevard van Nederland, die bekendstaat als de langste van het land. Dit betoverende etablissement biedt werkelijk adembenemende uitzichten die uw zintuigen zullen prikkelen en uw verblijf onvergetelijk zullen maken.

Ons hotel is doordrenkt met een warme sfeer en heeft een gezellige ambiance. Met in totaal 15 comfortabele tweepersoonskamers is er voldoende ruimte om onze gasten te verwelkomen en te laten genieten van een onvergelijkbare ervaring. De brasserie is de spil van gastvrijheid, met een interieur dat direct een gevoel van thuiskomen oproept.

Op slechts een steenworp afstand van de meeste hotelkamers, de uitnodigende serre en het prachtige terras aan de boulevard, zult u betoverd worden door het schouwspel van voorbijvarende zeeschepen en het majestueuze uitzicht op de zee. Het is de perfecte setting om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van de zilte zeelucht.

Moderne Omgeving

In onze moderne omgeving, omgeven door elegantie en comfort, beschouwen we het als onze erezaak om onze gewaardeerde gasten te verwennen met de beste service en voorzieningen die we te bieden hebben. Bij Hotel Brasserie De Leugenaar zijn we toegewijd aan het creëren van een unieke en onvergetelijke ervaring voor onze gasten.

Wij heten u dan ook van harte welkom in ons gastvrije toevluchtsoord, waar gastvrijheid en kwaliteit hand in hand gaan, en waar het grandioze uitzicht slechts een van de vele hoogtepunten is die u te wachten staan tijdens uw verblijf bij ons.

Nieuws gerelateerd aan Hotel Brasserie De Leugenaar

Openingstijden

maandag8:00 - 22:00
dinsdag8:00 - 22:00
woensdag8:00 - 22:00
donderdag8:00 - 22:00
vrijdag8:00 - 22:00
zaterdag8:00 - 22:00
zondag8:00 - 22:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Boulevard Bankert 132
4382 AC Vlissingen
Telefoon:
0118-412500
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters