Scroll Top
Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit
Hotel De Belgische Loodsensociëteit

In het jaar 2017 zijn we van start gegaan met een ambitieus renovatieproject dat gericht was op het transformeren van de kamers binnen Hotel De Belgische Loodsensociëteit. Dit historische gebouw heeft een rijke geschiedenis en is een waar juweeltje aan de kust. Via ons actieve Facebook-account nodigen we u graag uit om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen omtrent deze renovatie en de vele andere opwindende projecten binnen ons etablissement.

Het Restaurant

Bovendien willen we u van harte uitnodigen om de menukaart van Hotel De Belgische Loodsensociëteit te verkennen. Onze keukenbrigade heeft met toewijding en passie een gevarieerd aanbod samengesteld dat voldoet aan de culinaire wensen van al onze gasten. Of misschien bent u geïnteresseerd in de fascinerende geschiedenis van “De Soos,” zoals onze trouwe bezoekers het noemen. Dit iconische gebouw heeft door de jaren heen veel meegemaakt en kent talloze verhalen die de moeite waard zijn om te ontdekken.

Wat ons vooral verheugt, is het vooruitzicht u binnenkort te mogen begroeten in “De Soos.” Of u nu komt om te genieten van onze vernieuwde kamers, een smaakvolle maaltijd te proeven of simpelweg de warme ambiance van ons etablissement te ervaren, we kijken ernaar uit om u als onze gewaardeerde gast te verwelkomen. Uw bezoek draagt bij aan het voortzetten van de rijke traditie en gastvrijheid die De Belgische Loodsensociëteit kenmerkt. Samen maken we geschiedenis in stijl.

Nieuws gerelateerd aan De Belgische Loodsensociëteit

Openingstijden

maandag8:00 - 0:00
dinsdag8:00 - 0:00
woensdag8:00 - 0:00
donderdag8:00 - 0:00
vrijdag8:00 - 0:00
zaterdag8:00 - 0:00
zondag8:00 - 0:00

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Boulevard de Ruyter 4
4381 KA Vlissingen
Telefoon:
0118-413608
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters