Scroll Top
Hotelboot Koningin Emma Buiten
Hotelboot Koningin Emma | Kloeg Collection 

Het Motorschip Koningin Emma heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1933, waardoor het een bijzondere en unieke boot is. Deze historische parel, liefkozend bekend als ‘De Emma’, is getransformeerd tot de weelderige hotelboot Koningin Emma, gelegen aan de schilderachtige Houtkade in de binnenhaven van Vlissingen. Deze locatie is tevens de plek waar dit schip oorspronkelijk werd gebouwd, wat een extra laag van betekenis toevoegt.

De accommodatie telt maar liefst 10 deluxe kamers, elk voorzien van moderne gemakken zoals koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, comfortabele boxspring bedden, een gezellige zithoek en een riante badkamer. Voor een smakelijk ontbijt en wellicht een culinair diner nodigen wij u van harte uit in Gastrobar de Timmerfabriek, waar u wordt verwend met heerlijke gerechten.

Korte Wandeling

Vanaf de hotelboot is het een korte wandeling naar het bruisende stadscentrum van Vlissingen. Deze stad heeft een rijke historie, een levendige boulevard en schitterende stranden. Het is werkelijk de perfecte uitvalsbasis om te genieten van ontspannende wandelingen of sportieve fietstochten door de schilderachtige duinlandschappen.

De Koningin Emma biedt niet alleen een luxueus toevluchtsoord, maar ook de gelegenheid om de maritieme geschiedenis van Vlissingen te ervaren. Met haar nostalgische charme en moderne voorzieningen is deze hotelboot een prachtige bestemming voor een onvergetelijk verblijf. Maak van uw bezoek aan Vlissingen een historisch en luxueus avontuur op de Koningin Emma!

Nieuws gerelateerd aan Hotelboot Koningin Emma

Openingstijden

24/7 geopend

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Houtkade 1

4381 HA Vlissingen

Telefoon:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters