Scroll Top
House of Grace

House of Grace is een plek voor persoonlijk onderzoek, ontwikkeling en bewustwording.  In mijn praktijk werk ik met liefdevolle aandacht met jou samen om je eigen kracht te (her)ontdekken en je authentieke IK  zichtbaar te maken. Dat doen we via coaching-gesprekken, healings, readings en energiewerk.

We dragen allemaal rugzakjes: gevuld met verhalen,  herinneringen, onvervulde wensen, onverwerkt verdriet. Maar we zijn meer dan dat!      In onszelf dragen we ook mooie pareltjes die we niet altijd of nog niet zichtbaar hebben gemaakt. Kleine lichtjes die willen groeien en gezien willen worden zodat we nog fijner in onze vel zitten. Ik wil je hier graag bij helpen zodat je weer vanuit jouw hart en ziel je pad verder vervolgt. Het is jouw ontdekkingsreis, waarin jij de regie over het leven oppakt. Om alle aandacht aan jouw zielereis te geven werk ik veelal in dagdelen van ca. 3 uur. Dit geeft extra verdieping en geeft jou de ruimte om dit te integreren en te landen in je proces.

Naast mijn healer- en readerschap ben ik docent en trainer. Dat is voor mij altijd een feestje, waar ik mijn kennis en ervaring graag deel. En daarbij blijf ik mijzelf ontwikkelen.  Zo ben ik mijn nieuwe programma “Zichtbare Authenticiteit”  gestart, een prachtig intensief traject in 2 delen voor enerzijds je pure essentie durven leven en anderzijds je dromen en verlangens leren manifesteren.

Ik nodig je graag uit om verder op mijn site te kijken en laat je verrassen. Ik hoor graag waar jouw aandacht naar toe gaat en als je vragen hebt, stel ze gerust. Tot ziens!

Nieuws gerelateerd aan House of Grace

Openingstijden:

maandagGesloten
dinsdag12:00 - 17:00
woensdag12:00 - 17:00
donderdag12:00 - 17:00
vrijdag11:00 - 17:00
zaterdag11:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 47
4381 GD Vlissingen
Telefoon:
06-54247308
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters