Scroll Top
Hunkemöller

Hunkemöller is een vooraanstaande lingeriespecialist in Europa, en het bekleedt de positie van marktleider in zowel de Benelux-landen als Duitsland. Het merk heeft een uitgebreide geschiedenis en staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en stijl.

De collectie van ons wordt met zorg en aandacht in-house ontworpen, en de kwaliteit van elk stuk ondergaat grondige tests. Het getalenteerde ontwerpteam van ons werkt onvermoeibaar aan de voortdurende ontwikkeling van nieuwe producten en innovaties, en dit alles wordt aangeboden tegen een uiterst aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Soorten

Of je nu op zoek bent naar dagelijkse basics, elegante setjes, of verleidelijke en sexy bh’s en slips, bij ons ben je aan het juiste adres. De uitgebreide collectie omvat een scala aan stijlen en maten, zodat elke vrouw iets kan vinden dat perfect bij haar past. Naast lingerie biedt Hunkemöller ook een uitgebreide collectie badmode, met trendy bikini’s en badpakken die zowel comfortabel als modieus zijn.

Hunkemöller is niet alleen synoniem met hoogwaardige lingerie en badmode, maar heeft ook een uitgebreide selectie van nachtmode en loungewear om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar comfortabele pyjama’s, elegante nachtjaponnen of knusse loungesets, Hunkemöller heeft alles wat je nodig hebt om er goed uit te zien en je geweldig te voelen.

In het kort, Hunkemöller is dé bestemming voor vrouwen die op zoek zijn naar kwalitatieve lingerie, verleidelijke badmode en comfortabel ondergoed. Met een passie voor stijl en een toewijding aan de klanttevredenheid, is Hunkemöller een merk dat de behoeften van moderne vrouwen begrijpt en erop inspeelt met een uitgebreide en diverse collectie.

Nieuws gerelateerd aan Hunkemöller

Openingstijden

maandag12:00 - 17:30
dinsdag9:30 - 17:30
woensdag9:30 - 17:30
donderdag9:30 - 17:30
vrijdag9:30 - 21:00
zaterdag9:30 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Walstraat 88
4381 GE Vlissingen
Telefoon:
0118-440334
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters