Scroll Top
Ileda stoffen en meer

Ingelies en Ronald zijn de trotse eigenaars van de charmante boetiek “Ileda Stoffen en Meer,” gevestigd in de pittoreske St. Jacobsstraat, het kloppend hart van Vlissingen. Hun winkelpand, een prachtig authentiek gebouw uit het jaar 1900, herbergt een schat aan unieke, levendige hoeden, accessoires, en prachtig vervaardigde kledingstukken.

Bij een bezoek aan hun etablissement waan je je in een waar paradijs van creativiteit. De collectie omvat een uitgebreide selectie van kleurrijke stoffen, ideaal voor degenen die op zoek zijn naar buitengewone prints en unieke ontwerpen. Ingelies en Ronald laten zich leiden door hun persoonlijke stijl, eerder dan de grillen van de mode-industrie. Dit resulteert in een garantie voor een individuele benadering van de nieuwste trends.

Binnen hun knusse stoffenwinkel worden klanten uitgenodigd om hun zintuigen te verwennen met een overvloed aan opvallende stoffen. Deze stoffen dienen als het perfecte canvas voor diegenen die hun creatieve vonk willen laten ontvlammen en unieke kledingstukken willen vervaardigen.

De aandacht voor Detail

De aandacht voor detail, de passie voor eigenzinnige ontwerpen en de liefde voor vakmanschap stralen door in elke hoek van “Ileda Stoffen en Meer.” Ingelies en Ronald hebben een gastvrije sfeer gecreëerd waar klanten worden aangemoedigd om hun creatieve visie tot leven te brengen met deze prachtige stoffen en accessoires.

Met een schat aan keuzemogelijkheden, een warm welkom en een overvloed aan inspiratie, is “Ileda Stoffen en Meer” veel meer dan een winkel – het is een bestemming voor iedereen die op zoek is naar unieke stoffen en mode-items die hun persoonlijkheid weerspiegelen. Hier wordt het traditionele winkelen omgetoverd in een betoverende ervaring waar iedere klant met iets speciaals naar huis gaat.

Nieuws gerelateerd aan Ileda stoffen en meer

Openingstijden

maandag10:00 - 17:30
dinsdag10:00 - 17:30
woensdag10:00 - 17:30
donderdag10:00 - 17:30
vrijdag10:00 - 17:30
zaterdag10:00 - 17:30
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Sint Jacobsstraat 16
4381 EL Vlissingen
Telefoon:
06-46446433
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters