Scroll Top
Illuxtron International

LedsProgress heeft een indrukwekkende reeks hoogwaardige LED-producten ontwikkeld, die met trots de naam ‘Illuxtron’ dragen. Deze productlijn heeft al snel een welverdiende reputatie opgebouwd als een synoniem voor superieure kwaliteit en innovatie. Het jaar 2013 markeerde een keerpunt in het succesverhaal van Illuxtron, toen het merk ‘Eyeleds’ werd teruggekocht. Deze strategische zet opende aanzienlijke nieuwe mogelijkheden voor LedsProgress en verbreedde hun klantenbestand aanzienlijk.

De groei

De groei van LedsProgress over de jaren heen is ronduit indrukwekkend. Wat begon als een bescheiden familiebedrijf, is uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming met een toegewijd team van meer dan 35 professionals. Tegenwoordig is Illuxtron International actief in meer dan 40 landen wereldwijd, en de impact van hun producten is overal voelbaar.

In juli 2015 nam Illuxtron International een beslissende stap om hun toewijding aan topkwaliteit te benadrukken. De bedrijfsnaam werd gewijzigd van LedsProgress naar Illuxtron International, waardoor de waarden en normen die Illuxtron belichaamt, duidelijker naar voren kwamen. Vandaag de dag voert Illuxtron International met trots de merknamen ‘Illuxtron’ en ‘Eyeleds’, en ze blijven een toonaangevende speler in de markt voor hoogwaardige LED-verlichting met een wereldwijde aanwezigheid.

Nieuws gerelateerd aan Illuxtron International

Openingstijden

maandag8:30 - 17:00
dinsdag8:30 - 17:00
woensdag8:30 - 17:00
donderdag8:30 - 17:00
vrijdag8:30 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Marie Curieweg 13
4389 WB Ritthem
Telefoon:
085-7736360
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters