Scroll Top

INFO PUNT

Het toeristisch punt van Vlissingen

Ben je op zoek naar alle informatie die je nodig hebt over Vlissingen? Zoek niet verder! Het INFO PUNT Vlissingen staat klaar om je te voorzien van de meest actuele en relevante informatie over deze prachtige stad aan de Zeeuwse kust.

Ontdek Vlissingen

Vlissingen, gelegen aan de monding van de Westerschelde, heeft een rijke geschiedenis en biedt een scala aan bezienswaardigheden en activiteiten voor zowel bewoners als bezoekers. Van historische monumenten tot levendige evenementen, er valt altijd iets te beleven in deze bruisende stad.

Wat bieden wij?

Het INFO PUNT Vlissingen is jouw one-stop-shop voor alles wat met deze stad te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar toeristische attracties, lokale evenementen, eetgelegenheden of praktische informatie zoals openingstijden van winkels, wij hebben het allemaal voor je. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies.

Toeristische trekpleisters

Ontdek de prachtige boulevard, breng een bezoek aan het maritiem muZEEum of geniet van de zonsondergang op het Badstrand. Het INFO PUNT Vlissingen helpt je bij het plannen van je dag zodat je het meeste uit je bezoek haalt.

Hoe vind je ons?

Het INFO PUNT Vlissingen is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Of je nu te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer komt, wij zijn er om je welkom te heten en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Clear Filters
Er is zoveel te zien en te beleven
ER IS ZOVEEL TE ZIEN EN TE BELEVEN.