Scroll Top
Breng je een bezoek aan Vlissingen: Bezoek een INFO PUNT

Als je een dagje in Vlissingen bent of hier op vakantie bent, is het een aanrader om een bezoek te brengen aan een van de elf INFO PUNT locaties in onze stad. Deze punten bieden uitgebreide informatie over wat er te doen, te zien en te beleven is in Vlissingen. Of je nu op zoek bent naar toeristische attracties, eetgelegenheden, winkels of andere interessante plekken, de INFO PUNT locaties wijzen je de weg.

Op de volgende locaties kun je terecht: Foto Verschoore XL Hotel Restaurant De Belgische Loodsensociëteit Mrs. Marcos Vlissingen Steketee Dames Mode De Zeewinkel Boekhandel ‘t Spui La Bella Cucina The Kiosk Vlissingen Westerschelde Ferry – FastFerry Gemeente Vlissingen ZB Bibliotheek Vlissingen. Elk van deze locaties fungeert als een informatiehub waar je meer te weten kunt komen over de vele facetten van Vlissingen.

Wil je voorafgaand aan je bezoek meer informatie? Neem dan een kijkje op www.invlissingen.nl/infopunt. Daar vind je gedetailleerde informatie over de verschillende INFO PUNT locaties en wat ze te bieden hebben. Ontdek het beste van Vlissingen met de hulp van deze handige informatiepunten verspreid over de stad. Breng je een bezoek aan Vlissingen: Bezoek een INFO PUNT

Gerelateerde video’s IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters