Scroll Top
Jac Rijk

Jac Rijk heeft zich gedurende meer dan 85 jaar ontwikkeld tot een wereldwijde specialist in grondverzet. Onze activiteiten omvatten grootschalig grondverzet voor waterbouwkundige werken, delfstoffenwinning, infrastructuur en natuurbouw.

Niet alleen in Nederland

Naast onze hoofdvestiging in Vlissingen hebben we vaste kantoren in België, Duitsland, de Democratische Republiek Congo, Saoedi-Arabië en Tanzania. De Belgische tak, RAB, bestaat al 45 jaar en is actief op dezelfde terreinen als Jac Rijk.

In onze faciliteit in de haven van Vlissingen is ook dochteronderneming Zwaar Transport Zeeland gevestigd. ZTZ werd 40 jaar geleden opgericht en is gespecialiseerd in het vervoer van zwaar materieel, ook voor derden.

Organisatie

De organisatie Jac Rijk heeft een pioniersrol gespeeld in de hedendaagse, grootschalige grondverzetindustrie. Het bedrijf groeide mee met de ontwikkeling van de industrie, waar projecten steeds groter en operaties complexer en veeleisender werden op het gebied van efficiëntie, infrastructuur, veiligheid en duurzaamheid. Voortdurende investeringen in de nieuwste technologieën en materieel, evenals in de kennis van de medewerkers, hebben het bedrijf gebracht tot het punt waarop we zelfverzekerd kunnen zeggen dat geen enkele natuurlijke, geologische of technische uitdaging ons te veel is.

Drie Generaties

In drie generaties is Jac Rijk uitgegroeid tot een internationale speler met tal van toonaangevende projecten op onze naam, gericht op mijnbouw, waterbouw en infrastructurele werken. Oorspronkelijk was ons werkterrein beperkt tot Nederland, België en Duitsland, maar vandaag de dag zijn we actief in Afrika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Europa.

De Jac Rijk Groep heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, de Democratische Republiek Congo, Saoedi-Arabië en Suriname.

Adres:
Duitslandweg 1

4389 PJ Ritthem (Vlissingen Oost)

Telefoon:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters