Jan Kassa

Jan Kassa is dé leverancier voor kassa-oplossingen in de detailhandel en horeca. Uit het ruime assortiment aan kasregisters, randapparatuur, software, accessoires en alle voorkomende benodigdheden biedt zij voor iedere ondernemer een pakket op maat.

Jan Kassa beschikt over een ruime ervaring en vakkennis in deze branche. Nadat Jan Overeem, de oprichter van Jan Kassa meer dan 25 jaar voor NCR kasregisters had gewerkt, besloot hij in 1985, samen met mede-eigenaar Marc Overeem, een eigen bedrijf te starten om de groeiende vraag naar een goede service en specifieke toepassingen op het gebied van kassasystemen te kunnen beantwoorden.

Sinds 1993 beschikt Jan Kassa over een nieuw en modern zakenpand in Vlissingen waar ruimschoots aan deze wens kan worden voldaan.
Naast de verkoopactiviteiten en technische ondersteuning werd er na het millennium een start gemaakt met de ontwikkeling van de eigen POSnet kassa software en diverse handige Apps.

Binnen de Jan Kassa zijn gemotiveerde en enthousiaste mensen werkzaam die u kunnen adviseren op het gebied van kassa-automatisering. Om u te ondersteunen bij het oplossen van storingen en het aanpassen van kassaprogramma’s is er een eigen technische dienst aanwezig.

CONTACT

Handelsweg 14
4387 PC Vlissingen

www.jankassa.nl
info@jankassa.nl
0118-460064

LOCATIE

Bekijk ook andere onderwerpen IN Vlissingen