Scroll Top
Janse Geveltechniek BV

Janse Geveltechniek BV is al meer dan drie decennia, sinds 1992, dé vertrouwde regionale specialist in Zeeland op het gebied van hoogwaardige kozijnen, zonwering, stijlvolle overkappingen en duurzame garagedeuren. Onze hoofdvestiging in Vlissingen maakt ons centraal gelegen en uitstekend bereikbaar voor al uw geveltechniekbehoeften in de provincie Zeeland. Sinds juni 2016 hebben we onze dienstverlening uitgebreid met een verkooppunt in het pittoreske Heeten, in de provincie Overijssel, waardoor we ook klanten in dat gebied van dienst kunnen zijn.

Bij Janse Geveltechniek BV kunt u rekenen op continuïteit en betrouwbaarheid. Al sinds onze oprichting in 1992 zijn we in handen van dezelfde eigenaar, wat ons onderscheidt van bedrijven die regelmatig van eigenaar veranderen. Geen overnames, geen faillissementen; wij zijn een financieel gezond bedrijf dat vasthoudt aan hoge kwaliteitsnormen en eerlijke prijzen.

Het beste van het beste

Bovendien begrijpen we bij Janse Geveltechniek BV dat alleen het allerbeste goed genoeg is. We streven ernaar om producten van topkwaliteit te leveren tegen concurrerende prijzen. Onze deskundige installateurs zorgen niet alleen voor de montage van de producten, maar we voorzien ook veel ZZP’ers en kleinschalige bouwbedrijven van hoogwaardige geveltechniekproducten.

Kortom, Janse Geveltechniek BV is de betrouwbare partner voor al uw geveltechniekbehoeften, met een geschiedenis van succes en een toewijding aan kwaliteit en eerlijkheid die al meer dan drie decennia standhoudt. Met twee vestigingen in Vlissingen en Heeten zijn we altijd in de buurt om u van dienst te zijn.

Nieuws gerelateerd aan Janse Geveltechniek BV

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Handelsweg 17
4387 PC Vlissingen
Telefoon:
0118-460025
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters