Scroll Top
JNE

JNE, oftewel Japan Nationwide Express N.V., is een vooraanstaand logistiek bedrijf dat zijn hoofdkantoor heeft gevestigd in het pittoreske havenstadje Vlissingen, gelegen in de Zuidwestelijke provincie Zeeland in Nederland. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege jaren van de twintigste eeuw, heeft JNE een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare en innovatieve speler in de logistieke sector.

Het bedrijf is strategisch gelegen in Vlissingen vanwege de gunstige ligging aan de kust en de nabijheid van de internationale zeehavens. Dit biedt JNE een concurrentievoordeel als het gaat om wereldwijde vracht- en logistieke dienstverlening. De haven van Vlissingen fungeert als een belangrijke toegangspoort tot Europa, waardoor JNE efficiënte en kosteneffectieve oplossingen kan bieden aan klanten over de hele wereld.

Gespecialiseerd

JNE is gespecialiseerd in een breed scala aan logistieke diensten, waaronder internationaal transport, douaneafhandeling, magazijnbeheer en supply chain-oplossingen. Met state-of-the-art technologie en een toegewijd team van professionals zorgt JNE ervoor dat goederen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Het bedrijf heeft sterke relaties opgebouwd met klanten in diverse sectoren, zoals de automobielindustrie, de chemische sector en de detailhandel.

Kortom, JNE, gevestigd in het prachtige Vlissingen, is een toonaangevende speler in de logistieke sector, met een sterke nadruk op klanttevredenheid, efficiëntie en duurzaamheid. Het bedrijf is een trotse vertegenwoordiger van de Nederlandse logistieke expertise en blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten aan klanten over de hele wereld.

Nieuws gerelateerd aan JNE

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Edisonweg 41
4382 NV Vlissingen
Telefoon:
0111-850949
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters