Scroll Top
Johnnys Barbershop

Johnny’s Barbershop in Vlissingen is dé ultieme bestemming voor iedereen die op zoek is naar professionele knipbeurten en unieke tattoos. Bij ons komen vakmanschap en persoonlijke aandacht samen om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden en vol vertrouwen de deur uitstapt. Onze toegewijde vakmensen zorgen voor stijlvolle kapsels en prachtige tattoos die bij jou passen.

Alles in 1

Als je op zoek bent naar een kapsalon en tattoostudio in één, dan is Johnny’s Barbershop de nummer één keuze in Vlissingen. Onze ervaren kappers en getalenteerde tattoo-artiesten staan klaar om jouw wensen te vervullen. Of je nu een trendy nieuw kapsel wilt of een unieke tattoo, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw ideeën tot leven te brengen.

Kom vandaag nog langs en ervaar zelf waarom Johnny’s Barbershop zo populair is. Onze warme en gastvrije omgeving staat garant voor een aangename ervaring. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en jouw stijl naar een hoger niveau te tillen. Bij Johnny’s Barbershop draait alles om jouw tevredenheid en zelfvertrouwen.

Nieuws gerelateerd aan Johnnys Barbershop

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdag12:00 - 17:00
donderdag12:00 - 17:00
vrijdag12:00 - 17:00
zaterdag10:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Sint Jacobsstraat 5
4381 EK Vlissingen
Telefoon:
06-13522005
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters