Scroll Top
Johnsons
Johnsons Vlissingen

Bij ons op de Kleine Markt staan we bekend om onze heerlijke salades, wraps en yoghurts, bereid met de meest verse ingrediënten. We zijn er trots op dat we dagelijks versgebakken cake en brownies aanbieden om uw zoetekauw te verwennen.

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan heerlijke en eerlijke streekproducten. Onze gerechten worden met liefde en zorgvuldigheid bereid, met oog voor detail en smaak. We geloven in de kracht van lokale ingrediënten en werken nauw samen met boeren en producenten in de regio om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Bijzonder Aspect

Een bijzonder aspect van ons assortiment is onze aandacht voor speciale voedingsbehoeften. Of u nu vegetariër, veganist of iemand met een glutenvrij dieet bent, wij hebben diverse opties die aan uw wensen voldoen. Onze chef-koks hebben met passie en creativiteit gerechten samengesteld die niet alleen heerlijk smaken, maar ook aan uw dieetvereisten voldoen.

Kortom, bij ons op de Kleine Markt draait alles om goed eten, versheid en diversiteit. Wij nodigen u uit om te genieten van een smakelijke maaltijd in een gastvrije en gezellige omgeving, waar kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Kom langs en ontdek zelf waarom onze klanten zo enthousiast zijn over onze heerlijke gerechten. Tot gauw!

Nieuws gerelateerd aan Johnsons Vlissingen

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag9:00 - 18:00
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 18:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Kleine Markt 1
4381 EJ Vlissingen
Telefoon:
06-35314550
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters