Scroll Top
Jones Just for Men

Het dragen van passende kleding speelt een cruciale rol bij het cultiveren van een positief en zelfverzekerd zelfbeeld. Het is van essentieel belang dat men zich comfortabel en vol vertrouwen voelt in de kleding die ze dragen.

Bij Jones hebben we ons toegelegd op het vervullen van deze behoefte voor u. Met ons assortiment aan toonaangevende merken en een scherp oog voor de laatste modetrends, staan wij klaar om u uitgebreid te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte outfit.

Diversiteit

Wij nodigen u van harte uit om eens een bezoek aan onze winkel te brengen, zodat u aangenaam verrast kunt worden door de diversiteit en stijlvolle keuzes die onze collectie te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een formele outfit voor een speciale gelegenheid, een casual ensemble voor dagelijks gebruik, of iets daartussenin, Jones heeft voor ieder wat wils.

Bij Jones begrijpen we dat uw kleding een weerspiegeling is van uw persoonlijkheid en stijl. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om u te assisteren bij het vinden van de perfecte kledingstukken die bij u passen en uw zelfverzekerdheid naar een hoger niveau tillen.

Wacht niet langer en breng binnenkort een bezoek aan onze winkel. Laat u inspireren en adviseren door onze collectie. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Nieuws gerelateerd aan Jones Just for Men

Openingstijden

maandag13:00 - 17:30
dinsdag9:30 - 17:30
woensdag9:30 - 17:30
donderdag9:30 - 17:30
vrijdag9:30 - 17:30
zaterdag9:30 - 17:30
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Walstraat 76
4381 GE Vlissingen
Telefoon:
0118-412754
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters