Scroll Top
Jouw Marktkraam

Wil jij je spullen een tweede kans geven?
Ben jij zo creatief dat je zelf dingen maakt of heb je een plek nodig om nieuwe spullen te verkopen, zoals bijvoorbeeld uit je webshop?

Jouw Marktkraam is de plek waar je nieuwe, zelfgemaakte en gebruikte spullen kan verkopen én kopen.

Bij Jouw Marktkraam in Vlissingen draait alles om uniciteit. Onze winkel is als geen ander, en dat komt omdat het een verzameling is van verschillende mensen die allemaal hun eigen producten aanbieden. Hierdoor is elk bezoek aan onze winkel een unieke ervaring. Of je nu op zoek bent naar dat ene vintage kledingstuk, een speciale antieke vaas, of gewoon een koopje, je zult het bij ons vinden. Het is een geweldige plek om te snuffelen en te ontdekken.

Heb je zelf spullen die je niet meer nodig hebt? Bij Jouw Marktkraam in Vlissingen kun je je eigen marktkraam huren om je ongebruikte spullen te verkopen. Dit is niet alleen een geweldige manier om ruimte in huis vrij te maken, maar ook om wat extra geld te verdienen. We bieden een schone, goed georganiseerde omgeving waar je je producten kunt presenteren, zonder de gedoe van online verkopen. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen.

Nieuws gerelateerd aan Jouw Marktkraam

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag10:00 - 17:00
woensdag10:00 - 17:00
donderdag10:00 - 17:00
vrijdag10:00 - 17:00
zaterdag10:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Lange Zelke 50
4381 GA Vlissingen
Telefoon:
06-42295098
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters