Scroll Top
JOYce Beweegcoach

Ik ben beweegcoach, voedingsdeskundige, Ik heb jarenlange ervaring en Ik breng mensen in beweging. Bewust en gezond leven en optimaal genieten is belangrijk voor mij en mijn gezin. Ik ben daar dagelijks mee bezig. Met wat ik eet en drink. Hoe ik ontspan en in balans blijf. Met mentale en lichamelijke gezondheid. Dat deel ik graag met jou. Ik voel mij een energiek mensenmens. Een motivator en stimulator. Een doorzetter en levensgenieter. Daarom kan ik jou helpen om aan de slag te gaan en te blijven.

Fysiek en Mentaal

Wij dagen je uit met nieuwe en leuke oefeningen. Fysiek en mentaal. Ik zorg er voor dat je je fitter en sterker voelt dat laat je energie stijgen. Ik geef je rust en regelmaat. En alles met een lach, een grap of een serieus gesprek. Ik kijk niet alleen naar WAT je wilt bereiken. Maar ook HOE je dat bereikt. Op een manier die bij jou past. In jouw tijd. In jouw tempo.

Wil je je fit en energiek voelen? Ben je bereid om in actie te komen? Stel niet langer uit. Maak kennis met mijn manier om jou te begeleiden. Maak de stap naar een nieuwe levensstijl.

Nieuws gerelateerd aan JOYce Beweegcoach

Openingstijden

maandag18:00 - 20:30
dinsdag18:00 - 19:00
woensdagGesloten
donderdag19:30 - 20:30
vrijdag9:00 - 11:00
zaterdag9:00 - 11:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Strandwal 95

4386HJ Vlissingen

Telefoon:

06-34244093

Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters