Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Jumbo Papegaaienburg

Een van de zeven beloften die wij doen, is het bieden van uitgebreide mogelijkheden voor al je boodschappen, en we zijn vastbesloten om deze belofte te vervullen. Bij ons heb je toegang tot een indrukwekkende selectie van maar liefst 32.000 verschillende producten. Met zo’n breed scala aan artikelen kunnen we met trots stellen dat Jumbo het meest omvangrijke assortiment heeft.

Meerdere opties

Bij Jumbo heb je de vrijheid om te kiezen uit een diverse reeks opties, waaronder gerenommeerde A-merken, ons hoogwaardige Jumbo Huismerk en ook voordelige budgetmerken. Of je nu op zoek bent naar vertrouwde favorieten of graag iets nieuws wilt proberen, wij bieden voor ieder wat wils.

Of het nu gaat om je dagelijkse boodschappen, speciale traktaties, gezonde producten of handige huishoudelijke benodigdheden, bij Jumbo vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. Onze toewijding aan diversiteit en kwaliteit stelt ons in staat om aan jouw behoeften te voldoen en de beste winkelervaring te bieden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel en je te helpen bij het vinden van de perfecte producten voor jou en je gezin.

Nieuws gerelateerd aan Jumbo Papegaaienburg

Openingstijden

maandag8:00 - 21:00
dinsdag8:00 - 21:00
woensdag8:00 - 21:00
donderdag8:00 - 21:00
vrijdag8:00 - 21:00
zaterdag8:00 - 21:00
zondag10:00 - 20:00

Let op: in verband met het Coronavirus kunnen de openingstijden van deze locatie afwijken.

Adres:
Papegaaienburg 5
4386 DA Vlissingen
Telefoon:
0118-226840
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters