Scroll Top
Kapsalon Haircorner

Op nummer 97 aan de Groenewoud in Vlissingen, een adres dat van 1953 tot 1978 bekend stond als een bescheiden herenkapsalon, heeft de tand des tijds een interessant verhaal geschreven. In 1989 werd dit historische pand nieuw leven ingeblazen en op 15 mei 1990 opende Mireille de deuren van Haircorner, een kapsalon die zich richtte op zowel dames, heren als kinderen.

Jaren Modernisatie

De kapsalon heeft sinds haar oprichting enkele transformaties ondergaan. Oorspronkelijk modern ingericht, heeft Haircorner nu haar oorspronkelijke charme in ere hersteld, terugkerend naar de traditionele stijl. Wat nog steeds een knipoog geeft naar de oude herenkapsalon zijn de indrukwekkende spiegelkast en de charmante ladekastjes, die tezamen met het overige interieur zorgen voor een nostalgische ambiance.

Velen ervaren bij een bezoek aan Haircorner het warme gevoel van een huiskamer. De salon ademt een gevoel van eigenheid uit, een knusse en hartelijke sfeer waar klanten zich meteen thuis voelen. Haar geschiedenis en gastvrijheid maken Haircorner tot een bijzondere plek in Vlissingen, waar traditie en hedendaags comfort harmonieus samenkomen.

Nieuws gerelateerd aan Kapsalon Haircorner

Openingstijden

maandag9:00 - 18:00
dinsdag9:00 - 18:00
woensdag9:00 - 12:00
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Groenewoud 97
4381 HD Vlissingen
Telefoon:
06-26262618
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters