Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Kapsalon Santana

Bij Kapsalon Santana staan we voor het streven naar ongeëvenaarde kwaliteit en service. Ons ultieme doel is om een omgeving te creëren waar klanten kunnen genieten van een haarervaring die hun verwachtingen overtreft. Wij zijn toegewijd aan het benutten van de meest geavanceerde technieken en het gebruik van hoogwaardige producten, zodat jouw haar altijd straalt in optimale gezondheid.

Het Team

Ons deskundig en vriendelijk team is er om jou vanaf het moment dat je onze salon betreedt, tot het moment dat je de deur weer uitstapt, op je gemak te stellen. We begrijpen dat het vertrouwen op een kapper een persoonlijke keuze is, en we nemen dat vertrouwen serieus. Daarom streven we ernaar om je wensen te begrijpen en te vertalen naar een look die bij jou past.

Bij Kapsalon Santana nemen we ons werk serieus en staan we garant voor vakmanschap. We willen dat elke klant met een glimlach en een ongekende tevredenheid de salon verlaat. Je kunt bij ons rekenen op een breed scala aan diensten, variërend van knippen en stylen tot kleuren en behandelingen om je haar in topconditie te houden.

Afspraak?

Knippen bij ons is op afspraak, omdat we geloven in het bieden van persoonlijke aandacht en tijd voor elke klant. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je de service krijgt die je verdient. Kapsalon Santana is niet zomaar een kapper, het is een bestemming waar je kunt ontspannen en genieten van een unieke haarervaring. We heten je van harte welkom in onze salon en kijken ernaar uit om jouw haarwensen te vervullen.

Nieuws gerelateerd aan Kapsalon Santana

Openingstijden

maandag9:00 - 18:00
dinsdag9:00 - 18:00
woensdag9:00 - 18:00
donderdag9:00 - 18:00
vrijdag9:00 - 18:00
zaterdag9:00 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Aagje Dekenstraat 2
4381 RZ Vlissingen
Telefoon:
0118 855 430
Informatie:
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters