Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Karkach GYM

Muay Thai boksen, ook wel bekend als Thaiboksen, is een vechtsport die bekend staat om zijn veelzijdigheid en het gebruik van alle lichaamsdelen als potentiële wapens. Deze sport omvat een breed scala aan technieken en tactieken, waaronder het gebruik van de armen en benen voor aanvallen en verdediging.

Voor wat betreft de armen, kunnen boksers bij Muay Thai zowel hun vuisten als ellebogen inzetten om hun tegenstander aan te vallen. Deze technieken maken het mogelijk om krachtige stoten en elleboogslagen uit te delen, waardoor Muay Thai een opwindende en uitdagende vechtsport is.

De Benen

De benen spelen ook een cruciale rol in Muay Thai, met de voeten, scheenbenen en knieën als belangrijke wapens. Boksers kunnen trappen, knieën en zelfs het scheenbeen gebruiken om hun tegenstanders aan te vallen en controle te behouden over de ring. Dit onderscheidt Muay Thai van het meer algemeen bekende kickboksen, waar knieën en ellebogen niet toegestaan zijn tijdens gevechten.

In de hedendaagse vechtsportwereld is traditioneel kickboksen in de schaduw komen te staan van Muay Thai. Wanneer mensen vandaag de dag spreken over kickboksen, bedoelen ze vaak eigenlijk Muay Thai, aangezien deze sport de voorkeur geniet vanwege zijn veelzijdigheid en uitgebreide technieken.

Muay Thai biedt boksers de kans om hun vaardigheden te verfijnen en zich te ontwikkelen als allround vechtsporters. Het is een spannende en uitdagende sport die zowel fysieke kracht als mentale scherpte vereist, en het blijft een populaire keuze onder vechtsportliefhebbers over de hele wereld.

Nieuws gerelateerd aan Karkach GYM

Openingstijden

maandag19:00 - 21:30
dinsdag18:30 - 21:30
woensdag7:00 - 21:30
donderdag6:30 - 21:30
vrijdag7:00 - 21:30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Pablo Picassoplein 71
4382 KB Vlissingen
Telefoon:
06-21128409
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters