Scroll Top
Frituur Keizersbolwerk, Café Hoppit, Shell Ritthem, Autohandel G. Poppe, Cedars of Lebanon Bakery & Sweets, Holiday Campers Zeeland, Binnen- en buitenhavens
Kojo Engineering Holland B.V.

Kojo Engineering Holland B.V. is een veelzijdig, onafhankelijk familiebedrijf dat fungeert als een multidisciplinair adviserend ingenieursbureau. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis en een sterke reputatie in de Nederlandse markt.

Met een sterke focus op engineering, biedt Kojo Engineering Holland B.V. een breed scala aan adviesdiensten in verschillende disciplines. Het bedrijf heeft de expertise om te adviseren en te assisteren bij projecten in de bouw, civiele techniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en nog veel meer.

Duurzaamheid

Het ingenieursbureau streeft naar innovatie en duurzaamheid in al zijn projecten. Kojo Engineering Holland B.V. is toegewijd aan het vinden van creatieve oplossingen die zowel efficiënt als milieuvriendelijk zijn.

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke relaties en betrokkenheid bij klanten. Het bedrijf werkt nauw samen met zijn opdrachtgevers om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen, en biedt op maat gemaakte adviesdiensten om deze te vervullen.

Met een team van hoogopgeleide professionals staan wij klaar om de meest uitdagende projecten aan te pakken en de verwachtingen van klanten te overtreffen. Het bedrijf blijft streven naar excellentie in engineering en adviesdiensten en blijft een betrouwbare partner voor diverse sectoren

Nieuws gerelateerd aan Kojo Engineering Holland B.V.

Openingstijden

maandag9:00 - 17:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Mecuriusweg 8
4382 NC Vlissingen
Telefoon:
0118-411042
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters