Scroll Top
L’Escaut Woonservice

l’Escaut Woonservice is een maatschappelijke onderneming die actief is op het gebied van wonen en samenleven en die diep geworteld is in de samenleving. Ons voornaamste doel is om hoogwaardige huisvesting te bieden in geschikte woonomgevingen, met een sterke nadruk op duurzaamheid, betaalbaarheid en een speciale focus op kwetsbare bevolkingsgroepen.

Onze belangrijkste klanten zijn huishoudens die recht hebben op huurtoeslag, huishoudens met een jaarinkomen van maximaal € 36.165,- (op basis van prijzen uit 2017), en huishoudens met specifieke huisvestingsbehoeften, zoals mensen met beperkingen.

Streven naar

We streven ernaar om dicht bij onze huurders te staan en ons als een sociale woningcorporatie te manifesteren. We willen niet alleen praten, maar, in lijn met de Vlissingse geest, ook actie ondernemen. Het leveren van persoonlijke, kwalitatieve huisvesting is ons doel, en we streven ernaar om de woonwensen van al onze huurders te vervullen. Onze betrokkenheid bij duurzaamheid en het welzijn van de gemeenschap is van essentieel belang, en we zetten ons in om deze waarden dagelijks in de praktijk te brengen.

Nieuws gerelateerd aan L’escaut Woonservice

Openingstijden

maandag9:00 - 12:00
dinsdag9:00 - 12:00
woensdag9:00 - 12:00
donderdag9:00 - 12:00
vrijdag9:00 - 12:00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Mecuriusweg 13
4382 ND Vlissingen
Telefoon:
0118-422300
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters