Scroll Top
Lucardi Juwelier

Lucardi is een toonaangevende retailketen met een indrukwekkend netwerk van meer dan 100 filialen verspreid over Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van sieraden, horloges en bijoux, en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot zijn oprichting in 1986. Sinds eind 2018 is Lucardi onderdeel geworden van Mentha Capital, een investeringsmaatschappij.

Wat Lucardi echt onderscheidt in de wereld van juweliers, is de combinatie van een uitgebreid assortiment met betaalbare prijzen en regelmatig wisselende collecties. De winkels stralen een openheid en moderniteit uit, met het gebruik van glazen kasten die de sieraden en horloges op een eigentijdse manier presenteren, wat een duidelijk contrast vormt met de meer traditionele juweliers.

Onze Erkenning

De erkenning voor Lucardi is talrijk, en het is geen verrassing dat ze in de afgelopen jaren meerdere prijzen hebben gewonnen. Tussen 2014 en 2016 werden ze uitgeroepen tot de ‘Beste Winkelketen Sieraden en Bijouterie’. De toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid blijft bestaan, en ook dit jaar werden ze weer bekroond als de ‘Beste Winkelketen en Beste Webshop in de Categorie Mode accessoires’.

Naast het uitgebreide netwerk van fysieke winkels, biedt Lucardi ook een toegankelijke webshop waar klanten gemakkelijk sieraden en horloges kunnen kopen. Deze online aanwezigheid maakt het voor klanten mogelijk om 24/7 te winkelen en toegang te krijgen tot het diverse aanbod van Lucardi, waardoor ze altijd de perfecte aanvulling op hun stijl kunnen vinden, of het nu gaat om een prachtig sieraad of een trendy horloge. Lucardi blijft een autoriteit op het gebied van betaalbare en trendy accessoires en zet zich voortdurend in om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

Nieuws gerelateerd aan Lucardi Juwelier

Openingstijden

maandag12:00 - 17:30
dinsdag9:30 - 17:30
woensdag9:30 - 17:30
donderdag9:30 - 17:30
vrijdag9:00 - 21:00
zaterdag9:30 - 17:00
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken.

Adres:
Lange Zelke 16
4381 GA Vlissingen
Telefoon:
0118-449112
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters