Scroll Top
Luijten VVZ

Luijten-VVZ is al jarenlang een toonaangevende speler binnen de verfbranche in Zuidwest Nederland. Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij iedere professionele vakwerker en detaillist voorzien van de juiste producten. Luijten-VVZ kent verschillende afdelingen met ieder hun eigen specifieke kenmerken waarbij perfecte kwaliteit en snelheid altijd leidend is. U kunt bij Luijten-VVZ terecht voor; Bouwverven, Autolakken, Doe-Het-Zelf, Industrie- en Meubellakken, Davel Vloersystemen en entreesystemen.

Gefuseerd

Luijten-VVZ is ontstaan uit een fusie tussen Luijten verf te Dordrecht en Verf Verkoop Zeeland te Goes. Het bedrijf is een allround verfgroothandel in de ruimste zin van het woord want Luijten-VVZ verzorgt niet alleen de gehele keten van logistiek, techniek en voorraadbeheer maar is ook deskundig adviseur op het gebied van wet- en regelgeving omtrent alles wat met verf en lak te maken heeft.

Luijten-VVZ heeft als doel, één van de meest toonaangevende verfgroothandelaren te zijn in Zuid West Nederland. Wij richten ons dan ook met name op de verkoop van zgn. A-merken waaronder Sigma Coatings, Cromax, 3M en Caparol.

Nieuws gerelateerd aan Luijten VVZ

Openingstijden

maandag7:45 - 16:45
dinsdag7:45 - 16:45
woensdag7:45 - 16:45
donderdag7:45 - 16:45
vrijdag7:45 - 16:45
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Let op: De openingstijden van deze locatie kunnen afwijken

Adres:
Bedrijfsweg 2
4387 PD Vlissingen
Telefoon:
0118-627558
Social Media:
Plan je route:
jj
Uitgelicht IN Vlissingen
Om andere dingen te ontdekken
Clear Filters