Luijten-VVZ

Luijten-VVZ is al jarenlang een toonaangevende speler binnen de verfbranche in Zuidwest Nederland. Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij iedere professionele vakwerker en detaillist voorzien van de juiste producten. Luijten-VVZ kent verschillende afdelingen met ieder hun eigen specifieke kenmerken waarbij perfecte kwaliteit en snelheid altijd leidend is. U kunt bij Luijten-VVZ terecht voor; Bouwverven, Autolakken, Doe-Het-Zelf, Industrie- en Meubellakken, Davel Vloersystemen en entreesystemen.

Luijten-VVZ is ontstaan uit een fusie tussen Luijten verf te Dordrecht en Verf Verkoop Zeeland te Goes. Het bedrijf is een allround verfgroothandel in de ruimste zin van het woord want Luijten-VVZ verzorgt niet alleen de gehele keten van logistiek, techniek en voorraadbeheer maar is ook deskundig adviseur op het gebied van wet- en regelgeving omtrent alles wat met verf en lak te maken heeft.

Luijten-VVZ heeft als doel, één van de meest toonaangevende verfgroothandelaren te zijn in Zuid West Nederland. Wij richten ons dan ook met name op de verkoop van zgn. A-merken waaronder Sigma Coatings, Cromax, 3M en Caparol.

 

CONTACT

Bedrijfsweg 2
4387 PD Vlissingen

www.luijtenvvz.nl
vlissingen@luijtenvvz.nl

0118-627558

LOCATIE

Bekijk ook andere onderwerpen IN Vlissingen